Visual Effects & Immersive Media is door The Rookies uitgeroepen tot een van de beste ter wereld!

Gepubliceerd op

De opleiding Visual Effects & Immersive Media van de Nederlandse Filmacademie is door The Rookies uitgeroepen tot een van de beste ter wereld! Na Top 10 posities in 2020, 2021 en 2022 werd de opleiding dit jaar door hen bekroond tot nummer 6 in de categorie Production Excellence – 3D Animatie.

The Rookies is één van de grootste platforms voor kunstenaars op het gebied van o.a. visual effects, games, animatie en immersive media. Sinds 2010 organiseren zij een competitie voor opleidingen en hogescholen in verschillende studierichtingen. Studenten over de hele wereld kunnen hun portfolio insturen die ze tijdens hun opleiding hebben opgebouwd. Hierop wordt de kwaliteit van de opleiding beoordeeld.

Delen