Nieuwsflits ECD december 2023

Gepubliceerd op

Lees hier de nieuwsflits december van de opleiding Expanded Contemporary Dance (ECD):

  • Onze ECD 4 student Dengling Levine loopt stage bij Norrdans en zij werkt daar samen met choreograaf Liz Kinoshita aan de voorstelling "Midnight Oil" welke op 29 februari 2024 in premiere zal gaan. Fun Fact: ECD Alumni Alberte Buch Gobel werkt ook bij Norrdans en is in dezelfde voorstelling als Dengling te zien! Klik hier voor tickets en meer informatie. 
  • ECD 4 student Rowan van Sen zal vanaf januari stage lopen bij Hofesh Shechter Company in Londen. Op 30 mei 2024 zal zij in Theater Rotterdam met het stuk "From England with love" staan. Klik hier voor meer informatie en tickets. 
  • Het collectief "Trevoga" bestaande uit AHK alumni's Antonina Pushkareva, Neda Ruzheva en Erikas Žilaitis is één van de 24 geselecteerde artiesten door Aerowaves wat een belangrijk platform is voor jonge, nieuwe artiesten. Zij zullen hun werk vertonen op het Spring Forward Festival in Darmstadt, Wiesbaden en Mainz Duitsland van 21 t/m 23 maart 2024. Klik hier voor meer informatie. 
  • ECD 2 studenten hebben op vrijdag 24 november gedanst op het Jonge Harten Festival in Groningen. Het Jonge Harten Festival is een festival voor jongeren vol theater, dans, workshop en performances. De studenten hebben zes keer een geimproviseerd stuk opgevoerd en met steeds weer een nieuwe energie de sterren van de hemel gedanst en de jongeren aan het denken gezet. 

Fotocredits: Munaycha Draaibas

Fotocredits: Sjoerd Derine

Fotocredits: Alwin Poiana

Fotocredits: Roos Oudt

Delen