Eerstejaars ATD-studenten nemen deel aan Wastelandsweek

Gepubliceerd op

Alle eerstejaarsstudenten van de Academie voor Theater en Dans namen van maandag 27 februari tot en met vrijdag 1 maart deel aan de ‘Wastelands week’. Het reguliere studieprogramma maakte plaats voor een multidisciplinaire week. Een week met een bomvol programma gemaakt van en voor studenten met veel ruimte voor kennismaking, uitwisselingen tussen opleidingen, inspirerende workshops en lessen van het dans- en theaterdomein. Er werden verschillende thema’s belicht. Onder andere kwamen de onderwerpen identiteit, cultuur, gender en samenwerking aan bod.

Wasteland is op vrijdag 1 maart afgesloten met een feest voor de eerstejaarsstudenten in het Danstheater van de Academie voor Theater en Dans.

Klik hier om het volledige Wastelands programma terug te zien.

Delen