Regie-alumni verbinden zich aan het productiehuis Toneelschuur Producties

Foto: Gergely Ofner

Gepubliceerd op

Abdel Daoudi, Jessie L’Herminez, Agnese Kumpina, Angelo Ormskerk en Koen Verheijden verbinden zich in de periode 2025-2028 aan het Haarlemse productiehuis Toneelschuur Producties. Vijf makers die in repertoire heel verschil­lend definiëren. Ze zullen meerdere voor­stel­lingen regisseren; van bekende filmscripts en klassiek toneel­re­per­toire tot vergeten romans en moderne boekbewerkingen.

Drie van deze vijf regisseurs hebben gestudeerd aan de Regie Opleiding van de Academie voor Theater en Dans (ATD). Jessie L’Herminez, studeerde in 2019 af van de Regie Opleiding. Agnese Kumpina, studeerde vorig jaar af aan de Regie Opleiding en Angelo Ormskerk zal dit jaar afstuderen aan de ATD. 

‘Met deze makersploeg hebben we een getalenteerd en gevarieerd team in huis gehaald die elkaar perfect aanvullen qua ervaring, stijl, genre en manier van werken. Ieder met een unieke signatuur’, schrijft Fabian Pikula, hoofd productiehuis.

Lees het hele interview met deze nieuwe makersploeg op de website van Toneelschuur Producties 

Delen