Ido Gerard Kempenaar benoemd tot chef-dirigent Orkest Koninklijke Marechaussee

Gepubliceerd op

Het CvA feliciteert Ido Gerard Kempenaar met zijn benoeming tot chef-dirigent van het Orkest Koninklijke Marechaussee. Het Orkest Koninklijke Marechaussee is het beroeps-fanfareorkest van Defensie; het treedt op bij militaire plechtigheden en geeft daarnaast veteranenconcerten, taptoes, mars- en showoptredens. Vaste optredens van het orkest zijn de Nederlandse Veteranendag, de Nijmeegse Vierdaagse, Prinsjesdag en de Nationale Taptoe.

Ido Gerard Kempenaar studeert bij Arjan Tien aan de masteropleiding HafaBra-directie. Op 14 juni a.s. doet hij openbaar eindexamen met een concert in de Lawei in Drachten. Daar leidt hij de Fanfare Bereden Wapens, een van de andere (beroeps-) defensie-orkesten. 

Delen