Vers van de digitale pers: het AHK-jaarverslag 2023

Keely Williams - student Amsterdam Electronic Music Academy (AEMA) Conservatorium van Amsterdam @CHEE JANSEN

Gepubliceerd op

Met trots presenteren wij het jaarverslag van de AHK, editie 2023. Hierin worden de hoogtepunten van het afgelopen jaar belicht, waarbij de nadruk ligt op de bestuurlijke ontwikkelingen, de prestaties en successen van studenten en medewerkers en de invulling van de strategische pijlers.

Ook dit jaar hebben we gekozen voor een online-editie. De ervaringen van vorig jaarverslag waren zo positief, dat we deze online weg graag voortzetten. Het jaarverslag biedt een gedetailleerd overzicht van de cijfers en resultaten van de AHK en de ontwikkelingen van de zes academies en het Servicebureau. We besteden aandacht aan de belangrijkste ontwikkelingen in het onderwijs en onderzoek en de vele projecten die hebben plaatsgevonden in 2023. Daarnaast vind je in het jaarverslag foto's, video's en interactieve grafieken die een verdiepende dimensie toevoegen. Veel kijk- en leesplezier!

Graag willen wij iedereen die een bijdrage heeft geleverd hiervoor hartelijk bedanken.

Delen