Laurie Keurentjes

Laurie Keurentjes

Opleiding
Productie podiumkunsten
Lichting
2018
Specialisatie

regieassistentie/productieleiding

Contact
LinkedIn

Laurie besloot docent te worden, na haar vierjarige bachelor Productie Podiumkunsten op de Academie voor Theater en Dans. Ze studeert Docent Nederlands in Tilburg en leert doceren op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Daarnaast is ze blij haar eerste stappen als docent te mogen zetten als gastdocent bij DAS Creative Producing, ter ondersteuning van de onderzoeksvaardigheden en de taalverzorging van de studenten. Naast al deze talige bezigheden is ze te vinden in het filmhuis waar ze werkt.

Ik begin in september met een deeltijdopleiding docent Nederlands, omdat mijn ambitie zowel in het theater ligt als in het onderwijs. Naast de komende opleiding werk ik natuurlijk gewoon en ben ik graag inhoudelijk betrokken bij projecten.

Projecten
  • Hoe wij gezien worden

Teksttoneel in de regio

Een onderzoek naar regionalisering in het cultuurbeleid en wat dit kan betekenen voor de mate aan teksttoneel in de regio, specifiek de Achterhoek.

Overige projecten

Ik heb als verdieping twee vakken van Literatuurwetenschappen gedaan op de UvA. Dat vond ik ongelooflijk interessant. Verder ben ik als productieleider betrokken geweest bij de afstudeervoorstelling van de ATKA en heb ik meegewerkt aan de voorstelling De Onzichtbare Man van Theater Artemis. 

Stage

Ik heb tijdens mijn opleiding stage mogen lopen bij Maas Theater en Dans, mocht ik mee met Zina naar Mexico om een Wijksafari te maken in Juarez, en heb ik een afstudeervoorstelling gemaakt bij Theater Artemis.

Terug naar lijst
Delen