Lisa Cats

Lisa Cats

Beroep: dansdocent, expert kunst- en cultuureducatie

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het gevoel dat dans (en kunst) met zich meebrengt.

Dat gevoel waar geen woorden voor zijn. Gedurende mijn master Kunsteducatie heb ik deze woorden echter steeds beter weten te vinden. Ik heb de betekenis van dans kunnen onderzoeken en educatieve kunstprojecten mogen ontwikkelen. Ik heb geleerd onderzoek te doen, interdisciplinaire projecten te ontwerpen, een artistieke/didactische visie te schrijven en als projectleider aan de slag te gaan.

Mijn droom voor in de toekomst is het ontwikkelen en begeleiden van kunsteducatieve projecten voor het primair en voortgezet onderwijs en een verbindende factor te mogen zijn tussen verschillende partijen. Ik zou graag sociaal geëngageerde projecten willen ontwikkelen in samenwerking met culturele instellingen en het onderwijs. Mijn fascinatie gaat uit naar de digitale mens. Ik zou graag kinderen en jongeren willen uitdagen om door middel van verschillende kunstdisciplines na te denken over hoe zij zich tot dit thema verhouden.

Door deze master weet ik mijn creatieve ideeën te onderbouwen en opdrachtgevers te overtuigen. Ik heb de woorden gevonden, en hoe!

 

Terug naar lijst
Delen