Ayunda Stel

Ayunda Stel

Opleiding
DAS Creative Producing
Lichting
2024

Mijn naam is Ayunda. Op mijn vierde kreeg ik mijn eerste camera in mijn hand en legde daarmee elk moment van de dag vast. Twee jaar later maakte ik voor het eerst kennis met de theaterwereld. Sindsdien speelt theater en fotografie een groot deel in mijn persoonlijke en professionele leven. Ik vind het belangrijk om momenten te koesteren en te herinneren en via diverse kunstvormen ingewikkelde onderwerpen bespreekbaar te maken.

In de zomer van 2021 heb ik de studie Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt Academie afgerond. Na de minor Publiek & Media specialiseerde ik mij tijdens mijn afstuderen in storytelling. Momenteel werk ik als zelfstandige bij filmproductiehuis Mals Media. Dit bedrijf maakt uitsluitend videocontent voor de culturele sector. Hier ben ik junior filmproducent. Naast het produceren van culturele films ben ik ook verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, redactie en regie. Mijn werk laat mij oneindig nieuwsgierig zijn, het geeft mij de mogelijkheid om via film tot de kern te komen van een plek, persoon of gebeurtenis.

Het belangrijkste in mijn werk vind ik representatie: verhalen vertellen waarin iedereen zich welkom en gehoord voelt. Mijn hart ligt bij de drempel verlagen van kunst en cultuur en het toegankelijk en voelbaar maken van verhalen.

Terug naar lijst
Delen