UITGESTELD: Keep an Eye Filmacademie Festival 2020

Friday 26 June 2020 - Saturday 4 July 2020

UPDATE d.d. 27 maart 2020 - De maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben ook gevolgen voor de invulling van het onderwijs en de productie van de bachelor eindexamenfilms van de Nederlandse Filmacademie. Daarom hebben wij moeten besluiten om het bachelorprogramma én het masterprogramma (Artistic Reserach Week) van het jaarlijkse Keep an Eye Filmacademie Festival (gepland van 26 juni t/m 4 juli 2020) in Eye Filmmuseum uit te stellen. Afhankelijk van de ontwikkelingen komende periode, plannen wij een nieuw moment waarop wij de eindexamenfilms van onze studenten zullen presenteren.

De bachelor- en masterstudenten van lichting 2020 studeren af en daarom nemen wij - op gepaste manier - afscheid van ze. Dankzij de steun van de Keep an Eye Foundation, vindt dit jaar de tiende editie van het Keep an Eye Filmacademie Festival plaats in Eye Filmmuseum én in de studio's van ATD / Grootlab in Amsterdam.

Dit jaar presenteren de master studenten van 26 juni t/m 30 juni hun afstudeeronderzoeken tijdens de Artistic Research Week in Eye Filmmuseum en in de studio's van ATD / Grootlab. Van 29 juni  tot en met 4 juli zijn de eindexamenfilms van de bachelorstudenten te zien in Eye Filmmuseum. Hier kun je terecht voor korte speelfilms, documentaires, commercials én een expositie van de afstudeerrichting Production design.

Delen