AHKafé

 

Zou jij wel eens willen weten waar andere AHK’ers zich mee bezig houden? Kom dan langs bij het AHKafé en bouw hier je eigen community op!

Kom iedere maand of met regelmaat, want we organiseren steeds een andere activiteit waardoor jij anderen op een ongedwongen en leuke manier kan ontmoeten. De avond wordt begeleid door een huis-dj en host en er staan biertjes koud achter de bar. Heb jij een project waar je AHK studenten of alumni voor zoekt? Maak dan gebruik van de vraag-en-aanbod-ronde tijdens het korte intermezzo. Op deze manier bouwen wij, samen met jou, aan een duurzaam netwerk van een nieuwe generatie creatieven. Zien we je daar?

Eerstvolgende editie - 20 april 2022

Op 20 april is de kick-off van weer een nieuwe reeks AHKafé’s. We trappen af met een pubquiz en een afsluitend dansje in onze nieuwe locatie. Om verzekerd te zijn van een plekje kan je je hier aanmelden. Tot dan!

Het programma
19:30u Deuren open
20:00u Start pubquiz!
22:00u Dansfeest met DJ ABE
00:00u Einde 

Locatie
AHK Culture Club
Marineterrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
gebouw 027 K
1018 JA Amsterdam

Volgende editie’s
20 april 2022
25 mei 2022 (aanmelding nog niet mogelijk)

AHKafé-team
Het AHKafé-team bestaat uit studenten en alumni van de AHK. Wil jij deel uitmaken van dit team? Mail dan naar maud.terhaar@student.ahk.nl. Wat je kan doen staat je vrij! 

Wil je op de hoogte blijven van de AHKafé events? 
Volg dan onze community op Facebook!

Delen