AHK Culture Club

voor veranderaars & optimisten
AHK Culture Club bouwt aan een netwerk van veranderaars op het gebied van kunst, techniek en wetenschap. In de Culture Club draait het om onderzoek en ontmoeting. Het is de plek op het Marineterrein waar studenten, onderzoekers en docenten van de AHK hun inzichten delen, onderzoek toelichten en hun kunsten vertonen.

voor ontmoetingen en crossovers
Ook andere onderwijs- en onderzoeksgerelateerde initiatieven zijn welkom om zich aan te sluiten bij de Culture Club. Onder de noemer ‘participate, practice & (playfully) present’ draagt de AHK Culture Club bij aan de onderlinge verbinding tussen een nieuwe generatie kunstenaars en cultuurmakers.

Alle faciliteiten zijn aanwezig om te (net)werken en te presenteren; van comfortabele werkplekken, een uitnodigende loungehoek en een goede kop koffie tot de juiste theater- en streamtechniek voor een perfecte presentatie.

Culture Club Community

Soup & Socialize

Een informele bijeenkomst voor studenten van de AHK – een uitnodiging voor kunstenaars en cultuurmakers van de toekomst om elkaar te leren kennen buiten de muren van de eigen academie. Join the Club! Gebouw 27-K, 18.00-20.00 uur

van donut tot ‘n leven lang leren

Het podium van de Club heeft de vorm van een halve donut. Dit is een verwijzing naar de donuteconomie, een economisch model met een goed sociaal fundament voor iedereen. Het podium van de Culture Club is ook van en voor iedereen.

Wil jij een interdisciplinaire workshop, bijeenkomst of ander soort happening organiseren in de Club? (AHK) studenten, onderzoekers en docenten die zich thuis voelen op het snijvlak van ‘art, tech & science’ zijn van harte welkom. Stuur een bericht naar cultureclub@ahk.nl om de beschikbaarheid te checken. Bijeenkomsten in de Club zijn compleet DIY (do it yourself). De technische ondersteuning voor je bijeenkomst is in te huren via Stage Mate.

Delen