Naar inhoud
 

Art & Society

Lees nu meer over het Art & Society-programma

AHK Culture Club

De AHK Culture Club is een multifunctionele hotspot midden op het Marineterrein in Amsterdam waar studenten, docenten en net afgestudeerden van alle academies samenkomen, elkaar kunnen ontmoeten en ideeën kunnen uitwisselen. Hier raken de verschillende kunstvormen elkaar die tot uiting kunnen komen in multidisciplinaire projecten. Er is plek en een podium voor openbare presentaties, voorstellingen, discussies en andere activiteiten.

Start, share, show
De AHK Culture Club is ingericht om interactie te stimuleren en om nieuwe discipline overstijgende kunstprojecten op te starten die uiteindelijk hier gepresenteerd kunnen worden. Alle faciliteiten zijn aanwezig om te werken, te netwerken en te presenteren; van comfortabele werkplekken, een uitnodigende loungehoek en een goede kop koffie tot de juiste theater- en streamtechniek en knowhow voor een goede presentatie.

Donutpodium
Het podium van de Club heeft de vorm van een halve donut. Dit is een symbolische verwijzing naar de donuteconomie, een economisch model met een goed sociaal fundament voor iedereen. Het podium van de Culture Club is dan ook van en voor iedereen. De totale setting is binnen een handomdraai in te richten als een echte nachtclub.

Art & Society-programma
De ruimte boven wordt gebruikt door de deelnemers van het Art & Society-programma. Alumni van de AHK-academies krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan dit postgraduate programma waarin zij een project kunnen opstarten of vervolg kunnen geven om aan het eind van het traject een concreet eindproduct te presenteren. De deelnemers hebben een werkplek en krijgen begeleiding binnen het Art & Society-programma. Lees hier meer over het Art & Society-programma.

Programmering
Als alles weer mag, vinden er in de AHK Culture Club verschillende openbare activiteiten plaats. Bekijk dan hier de agenda. Wil je ook gebruik maken van de Culture Club neem dan contact op met Matthijs ten Berge.

Agenda

Delen
 

Art & Society

Lees nu meer over het Art & Society-programma