Naar inhoud
 

Ja, ik ben erbij!

#ClubNight 4 | cultureclub@ahk.nl

#CLUBNIGHT 4 - Het Kind als Bron van Revolutie*

Donderdag 12 mei | 19:00 inloop met soep | 19:30 - 21:00 programma
In de Culture Club

Tijdens CLUBNIGHT 4 ’Het Kind als Bron van Revolutie1 ’, onderzoeken we waarom verschillende makers en programmeurs werk ontwikkelen met, door of voor kinderen. Wat kan het kind betekenen voor de kunst? En hoe reflecteert kunst voor en met deze doelgroep op de positie die kinderen hebben in de maatschappij?

Radicale ideeën uitwisselen
In een fishbowl-gesprek waarin jij als publiek wordt uitgenodigd om mee te praten, wisselen we radicale ideeën uit met oa Jetse Batelaan (artistiek leider Theater Artemis), Pavèl van Houten (beeldend kunstenaar en mede eigenaar Hotel Nieuw Antiek), Muriël Besemer (hoofd ITA Academy) en Ingrid Wolff (directeur 2turvenhoog).

Art & Society-programma
Deze avond wordt georganiseerd door Laura Bolscher (Art & Society onderzoeker in Spelen voor Volwassenen) en Diede Daalman (Art & Society onderzoeker in Early Years Theatre as Democratic Space). De kunstenaars in residence van het Art & Society programma van de AHK organiseren elke maand een #ClubNight, waarin invalshoeken en disciplines elkaar ontmoeten op hun thuisbasis de Culture Club.

* ‘Het Kind als Bron van Revolutie’ is naar een quote van Ingrid Wolf uit het boek Interdisciplinair Theater voor de Allerkleinsten. Geschreven door Schuurmans, A., & van der Putt, F. (2021)

Delen
 

Ja, ik ben erbij!

#ClubNight 4 | cultureclub@ahk.nl