AHK Circles Diversiteit & Inclusie

De AHK Circles is een community-platform voor iedereen om gesprekken, interventies en acties te starten rond het thema diversiteit en inclusie. Hier worden de gesprekken over een inclusieve AHK gevoerd en worden de verschillende stemmen gehoord.

 

Meer info AHK Circles Diversiteit & Inclusie

Onze visie op diversiteit

De AHK leidt professionals op die voor en in de kunsten werken. Met kunst, cultuur en erfgoed vertellen we verhalen en stimuleren we verbeelding, verandering en empathie. Dat gebeurt midden in een samenleving waar diversiteit geen beleidsdoel is, maar een werkelijkheid.

 

AHK Gender Equality Plan

Horizon 2020 - Proces naar meer gendergelijkheid

We streven binnen de AHK naar een inclusieve leer- en werkomgeving die de basis vormt voor kwaliteit, nieuwe ideeën en creativiteit. In de inclusieve omgeving die wij voor ogen hebben kun je volledig jezelf zijn en word je gewaardeerd om alles wat jouw identiteit vormt. Niet ongeacht maar inclusief je gender, etniciteit, leeftijd, seksuele oriëntatie, functiebeperking en maatschappelijke, culturele en levensbeschouwelijke achtergrond. Studenten en medewerkers moeten zich op elk niveau van de organisatie welkom en gezien voelen en de ruimte krijgen om hun talenten te ontwikkelen. We willen verschillende perspectieven delen, onderzoeken, en met elkaar verbinden, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen, en AHK als geheel floreert. We willen dat het werk van AHK-afgestudeerden inspiratie en herkenning biedt bij een breed en divers publiek en aansluit bij wat zich afspeelt binnen de samenleving.

De AHK heeft haar actiepunten op het gebied van diversiteit en inclusie vastgelegd in het Actieplan Diversiteit en Inclusie 2021.

 

Humans of the Arts

Bijzondere verhalen van studenten en medewerkers

Praat mee tijdens de AHK Circles: Wat betekent Safety voor jou? 

Agenda

Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland.

Delen