Ben jij trots op je afstudeerwerk en wil je daarmee kans maken op € 3.000? Zend dan jouw werk in voor de AHK Eindwerkprijs 2020. Op maandag 23 november reikt de AHK voor de negende keer deze prijs uit. Uit al het eindwerk van Lichting 2020 kunnen studenten en docenten excellente afstudeerwerken voordragen. De jury maakt vervolgens uit de inzendingen een selectie van genomineerden en bepaalt de winnaars van de prijzen: € 3.000 voor een bachelorproject, € 3.000 voor een masterproject en een Publieksprijs.

Voordragen & inzenden

Wil je je eigen werk of dat van iemand anders aanmelden voor de Eindwerkprijs 2020? Volg dan de volgende stappen:

STAP 1: Voordragen - vul het voordrachtformulier in.

STAP 2: Inzenden - de voorgedragen student maakt vervolgens de inzending compleet.

Criteria

Hoe vergelijk je een choreografie met een architectonisch ontwerp of een erfgoedscriptie met een percussievoorstelling? De jury vergelijkt de projecten op basis van de volgende criteria: 

  • Het werk heeft een goede beoordeling gekregen van de opleiding.
  • Het werk legt een verbinding met de buitenwereld.
  • Het werk is relevant voor de verdere ontwikkeling van het vakgebied.
‘Deelname aan de Eindwerkprijs heeft ons een nieuw netwerk opgeleverd. Het was een katalysator om de vertoning van onze film Insight Out op een professionele manier de wereld in te brengen. Daarnaast is het voor studenten die ik lesgeef op de AHK en Codarts inspirerend om te zien wat een kunstvakdocentopleiding kan brengen en betekenen, het is ontzettend breed EN het feit dat we gewonnen hebben is een keihard bewijs dat educatie ook van hoge artistieke kwaliteit kan zijn. Dat is een fijne waardering.'
Gabriela Acosta Camacho (winnaar Eindwerkprijs, master Kunsteducatie)

Vragen?

Delen