De AHK zal op maandag 27 november 2017 voor de zesde keer de Eindwerkprijs uitreiken. Uit al het eindwerk van Lichting 2017 is door de studenten en docenten het beste afstudeerwerk voorgedragen; de jury heeft vervolgens vijf bachelor- en vijf masterprojecten genomineerd.

Dit jaar worden er voor het eerst drie prijzen uitgereikt: een cheque van € 3.000 voor een bachelorproject, een cheque van € 3.000 voor een masterproject en een publieksprijs waarvan de inhoud pas bekend wordt gemaakt tijdens de uitreiking.

 

Stem mee voor de publieksprijs

Breng nu je stem uit!

 

Uitreiking bijwonen

Meld je nu aan

Criteria

Hoe vergelijk je een choreografie met een architectonisch ontwerp of een erfgoedscriptie met een percussievoorstelling? De jury staat elk jaar weer voor een ingewikkelde opgave. Naast een goede beoordeling, is een belangrijk criterium waarop zij de inzendingen beoordeelt de manier waarop je in je eindwerk een verbinding maakt met de buitenwereld, en de relevantie van je werk voor de verdere ontwikkeling van het vak. Dit moet blijken uit de inzending en motivatie. 

‘De prijs is voor mij een stimulans geweest om me niet alleen als muzikant, maar ook als maker te ontwikkelen. Het heeft mij extra overtuigingskracht gegeven; mijn profiel als kunstenaar is aantrekkelijker geworden voor potentiële partners.’
Dominique Vleeshouwers, winnaar Eindwerkprijs 2013, alumnus bachelor Klassieke muziek

Prijsuitreiking

Iedereen is welkom om de openbare prijsuitreiking bij te wonen.
Datum: maandag 27 november 2017, 16.00-19.00 uur
Locatie: Atrium van de Breitner Academie, Amsterdam-Noord

Vragen?

Jury

Delen