Voorbereiding Beroepsprakijk: Lezing Jos van Bussel over het Broodfonds

Monday 18 January 2021, 17:15 - 18:45 hrs.
Online / Livestream

Op tien maandagen in studiejaar 2020-2021 organiseert de Filmacademie van 17.15-18.45 uur een lezing voor studenten en alumni ter oriĆ«ntatie op de Beroepspraktijk.

Op maandag 18 januari 2021 vertelt Jos van Bussel over het Broodfonds.

Al meer dan 25.000 ondernemers zijn lid van het broodfonds en regelen zo samen hun arbeidsongeschiktheid.
Broodfonds is een arbeidsongeschiktheidsvoorziening ontwikkeld door en voor ondernemers. Broodfonds bestaat al veertien jaar en steeds meer ondernemers (> 25.000)  kiezen voor Broodfonds.

Het is aantrekkelijk om mee te doen omdat het broodfonds betaalbaar is, overzichtelijk en ook weet je precies wie van je mede-leden je steunt als iemand ziek wordt. Een broodfonds gaat uit van vertrouwen en zo ontstaan er vaak nog veel meer voordelen uit het broodfonds: nieuwe opdrachten, bij ziekte iemand die je werk overneemt, onderlinge samenwerkingen, buddy's, etc. Iedereen kiest een deelname niveau dat bij zijn inkomen past. Wie uit het broodfonds stapt, neemt het tegoed  weer mee. Ouderen en jongeren, in alle beroepen doen mee op dezelfde voorwaarden. Het broodfonds werkt op basis van vertrouwen, leden weten wie er ziek is. Het onderlinge en kleinschalige zorgt er voor dat leden elkaar ook als ondernemersnetwerk ondersteunen.

Online lezing
Deze lezing vindt online plaats. De link naar de online omgeving wordt vooraf gestuurd naar iedereen die zich heeft gemeld.

Aanmelden kan via deze link. 

Share