Première Insight Out

Een avond met film, theater en debat over jongeren in gevangenschap en de première van de korte artistieke film Insight Out.

Ter informatie: tot onze spijt moeten we mededelen dat de filmpremière van Insight Out niet door kan gaan op dinsdag 24 maart a.s. in verband met de maatregelen rond het coronavirus. Zodra we een vervangende datum hebben gevonden, zullen we u daarvan op de hoogte stellen via deze pagina. We hopen u spoedig in goede gezondheid te zien tijdens de nieuw te plannen filmavond van Insight Out!

Gabriela Acosta Camacho en Carmen Lamptey studeerden in 2019 af aan de master Kunsteducatie. In november 2019 wonnen zij de AHK Eindwerkprijs in de categorie Master met hun afstudeerproject Insight Out. Nu volgt de eerste publieke vertoning van de bijbehorende film, in een levendig programma met film, theater en debat over jongeren in gevangenschap.

Over het project
In februari 2019 maakten tien jongeren uit de Justitiële Jeugdinstelling Teylingereind de korte artistieke film Insight Out. Een week lang werd er interdisciplinair materiaal gecreëerd onder begeleiding van professionele kunstenaars als Jeffrey Roberts, Gideon Gikkels, Lamyn Belgaroui, Richart Pintura, Sabine Wassenberg en Vincent Vianen. Voor de realisatie van dit project gingen Gabriela Acosta Camacho en Carmen Lamptey een samenwerking aan met Young In Prison.

Programma
Vertoning van de korte film Insight Out
Vertoning van de film Porfotto van Edson Da Conceicao, genomineerd voor de AHK Eindwerkprijs in de categorie Bachelor
Sprekers: ervaringsdeskundigen van YouthLab
Live performance

Wat: première Insight Out
Wanneer: dinsdag 24 maart 2020
Waar: Nederlandse Filmacademie, Markenplein 1, 1011 MV Amsterdam
Tijd: 18.30-21.00 uur, inloop vanaf 18.00 uur.

Bij inloop en na afloop wordt er gezorgd voor hapjes en drankjes.

Interesse om aanwezig te zijn? Meld je dan nu aan! (er zijn maximaal 45 plaatsen beschikbaar)

Aanmeldformulier première Insight Out

Aanmeldformulier première Insight Out

Gegevens
Delen