“Ik wil beeldende kunst combineren met andere kunstdisciplines”
Shelley Verhoef, Breitner Academie - Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

Rafael van Crimpen van de Breitner Academie belde over een multidisciplinair cross-over project voor alumni van de AHK. Ik was gelijk enthousiast en dat enthousiasme bleef na een gesprek met Matthijs ten Berge en Denise Harleman. Ik werd geselecteerd en vanaf de eerste bijeenkomst op locatie, vlak voor de lockdown, realiseerden wij ons allemaal hoe gaaf deze kans is.

We worden gezien als gelijken, als professionals en krijgen zoveel mogelijkheden om te ontwikkelen en te groeien. Dit programma betekent voor mij dan ook een persoonlijke groei op gebied van mijn kunstenaarsschap. Welke stappen moet ik nemen om werk te kunnen realiseren en de buitenwereld in te krijgen. Ik zie een mooie kans om te werken aan een ideale presentatie van mijn afstudeerwerk, een combinatie van beeldende kunst, dans en spoken word. En ik zou willen beginnen aan een nieuw project waarin ik beeldende kunst combineer met (een) andere kunstdiscipline(s).

Ik hoop dat de Culture Club deuren voor mij opent en mij op weg kan helpen als startend kunstenaar. Ik hoop ook een groot netwerk op te bouwen en kennis op te doen over exposities organiseren en subsidie aanvragen. Aan het einde van dit programma denk ik dat ik met meer zelfvertrouwen en handvatten klaar ben om een nieuw avontuur aan te gaan als kunstenaar.

TERUG NAAR ART & SOCIETY

Delen