Dit is hét platform over ondernemen voor studenten en alumni van de AHK. Hier vind je het aanbod aan bijeenkomsten, cursussen en trainingen. In de kennisbank BeroepKunstenaar vind je antwoorden op allerlei vragen over de zakelijke kant. Kom borrelen, netwerken en volg een workshop in het AHK Starterscafé!

Workshops in het AHK Starterscafé
Je zaken slim en goed regelen, dat leer je bij het AHK Starterscafé. Of het nu gaat om portfolio-opbouw, jezelf profileren, tariefbepaling, subsidieaanvragen, belastingen, boekhouden... Wekelijks duiken we in de ins & outs van een onderwerp. Als jij de basis in orde hebt, dan kun jij je voluit richten op dat wat jij het liefste doet: creatief zijn! 

Zet in je agenda: elke maandagavond 18.30 uur. Meld je aan om zeker te zijn van een plek. Het is goed om te weten dat je altijd welkom bent! Ook als je op de avond zelf besluit te komen en spontaan het AHK Starterscafé in de Culture Club binnenloopt. 

Ga naar het programma 

 

Kennis en inspiratie op BeroepKunstenaar
BeroepKunstenaar is dé kennisbank met praktische informatie over het starten en ontwikkelen van een duurzame beroepspraktijk als zelfstandige of in loondienst. Op specifieke vragen vind je hier al snel een antwoord. Maak gebruik van de vele praktische stappenplannen, tests, wegwijzers en bekijk eens een filmpje over de ervaringen van alumni op de arbeidsmarkt. Tijdens je studie kun je de site ook goed gebruiken bij projecten en als voorbereiding op je stage.

Ga naar de kennisbank BeroepKunstenaar

Ga goed voorbereid aan de slag als creatieve professional!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

AHK Ondernemen

Agenda

04.12.23, 19:00 uur
AHK Culture Club
08.02.24, 13:00 uur
Reinwardt Academie
Delen