zzp-cursus | Module: Starten als ondernemer

dinsdag 29 september 2020, 19:00 - 21:30 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Je gaat je bedrijf starten en dat wil je zo gezond en slim mogelijk doen. Welke ondernemingsvorm past bij jou? Welke verplichtingen ga je als ondernemer aan? Hoe schrijf je je in bij de Kamer van Koophandel? Wat zijn de ondernemersrisico’s en hoe dek je je in? Hoe stel je contracten en algemene voorwaarden op? Leer het in deze reeks lessen.

Les 1 | Inschrijven bij de KvK
Dinsdag 29 september 2020 van 19:00-21:30u door Wendy van Os
Je zet je eerste stappen richting ondernemerschap. Deze les geeft inzicht in welke ondernemingsvorm het beste bij jou past en welke verplichtingen je aangaat. Aan de hand van een stappenplan bereid je je goed voor op jouw inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Les 2 | Ondernemersrisico’s in kaart
Dinsdag 6 oktober 2020 van 19:00u-21:30u (docent wordt later bekend gemaakt)
Je bent opeens ondernemer. Dat is anders dan een werknemer. Welke risico’s zijn er? Hoe kun je jezelf tegen die risico’s beschermen? We gaan in op allerlei risico’s. Denk aan opdrachten die worden uitgesteld, debiteuren die niet betalen, plotselinge ziekte, investeringen die zich niet terugverdienen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Les 3 | Contracten
Dinsdag 20 oktober 2020 van 19:00-21:30u (docent wordt later bekend gemaakt)
Details van deze les worden later bekend gemaakt.

Voor wie
Deze module is voor (bijna) startende ondernemers. Je wilt weten welke risico’s en verplichtingen ondernemen met zich meebrengt. Hoe bescherm je je tegen deze risico’s?

Kosten
De kosten voor deze module zijn 15 euro. Klik hier om je plek te reserveren. Let op! Door de huidige COVID-19 maatregelen zijn er een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! De lessen gaan altijd door. Mocht het door een mogelijke aanscherping van de COVID-19 maatregelen niet mogelijk zijn om offline te cursus te volgen, wordt deze via ZOOM online gegeven. 

Wil je graag alle ZZP-cursus modules volgen? Koop dan hier de passe-partout ticket van 47,50 euro en bespaar 7,50 euro! Met deze passe-partout kan je de volgende modules volgen: Starten als ondernemer + Boekhouden en belasting + Ondernemen in de praktijk. Na deze ZZP-cursus heb jij alle basis kennis om je eigen onderneming te starten!

Voertaal
De voertaal van deze module is Nederlands. Deze module wordt ook in het Engels gegeven.

Locatie
AHK Culture Club
Marineterrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
gebouw 027 K
1018 JA Amsterdam

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen