AHK Starterscafé | Maak indruk met je cv & portfolio

maandag 04 oktober 2021, 18:30 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Wekelijks duiken we in do’s & don’ts van het ondernemen. Boekhouden, tariefbepaling, subsidieaanvragen, belastingen, portfolio-opbouw, jezelf profileren…. In het AHK Starterscafé leer je hoe je dat slim en goed doet, zodat jij een vliegende start kunt maken. Vanaf dit schooljaar gratis voor studenten en net-afgestudeerden! Doe je mee?   

Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-)studenten, die net als jij willen leven van hun creativiteit. Vanaf zeven uur leert een bevlogen docent je de fijne kneepjes van het ‘voor jezelf’ aan de slag gaan. Iedere maandagavond in het Nederlands; iedere dinsdagavond in het Engels.

Wat ga je deze avond leren? 
De ideale cv of het sterkste portfolio voor werk- en opdrachtgevers? Die leren we jou samenstellen op deze avond. Wat vermeld je wel en niet? Welke invloed heeft vormgeving? Ook bespreken we hoe je het kunt bewerken voor verschillende werk- of opdrachtgevers. Aan het eind van deze les heb je een basis-cv of portfolio en weet je hoe je dit per sollicitatie kunt aanpassen.

Over Sylvie Mellenberg
De docent is Sylvie Mellenberg. Sylvie is taal en communicatiespecialist. Ze helpt zowel studenten als vakdocenten bij het vinden van antwoorden op vragen als, hoe bouw je een goede tekst op? Wanneer is een argument voldoende onderbouwd? Ze werkt al jaren voor de Academie van Theater en Dans.  Daardoor kent ze de doelgroep en weet ze wat de vraagstukken zijn.

Programma 

18:30-19:00     Een warm welkom 
Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 

19:00-21:30     Tips & tricks 
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op. 

Aan de slag 
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag. 

21:30-22:00     Napraten 
De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor wie     
Het AHK Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK. 

Kosten 
- Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019). 
- € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd. 
- € 15,00 voor externen.

Bestel nu je ticket!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen