Starterscafé | Vind je weg naar fondsen

maandag 13 maart 2023, 19:00 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Je zaken slim en goed regelen, dat leer je bij het AHK Starterscafé. Als jij de basis in orde hebt, kun jij je voluit richten op dat wat jij het liefste doet: creatief zijn!   
Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Dan leert een bevlogen docent je de fijne kneepjes van het zaken doen.   
Doe je mee? Ga snel naar:
www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/

Wat ga je deze avond leren?   
Fondsen werven, hoe doe je dat nou? Je ontdekt met welke bril een financier naar jouw project kijkt. Je leert de verschillen kennen tussen educatie-, participatie- en professionele projecten. We gaan in op alternatieve inkomstenbronnen, zoals crowdfunding, sponsoring en partnerdeals. Je krijgt allerlei tips & tricks. Oh ja, neem je smartphone of laptop mee. Na vanavond weet jij de weg te vinden als je op zoek gaat naar geld voor jouw project.

Over 
Damani Leidsman is de expert van de avond. Hij is maker in podiumkunsten, creative producer en freelanceconsultant. Hij vindt dat iedereen een duurzame werkpraktijk verdient en verdiept en deelt in zijn werk de verbinding tussen artistieke en zakelijke praktijken. Damani is oprichtend bestuurslid van CLOUD/Danslab, een platform voor onderzoek naar dans en beweging. Daarnaast is hij als adviseur verbonden aan het AFK, CultuurSchakel en de CAWA (broedplaatsencommissie gemeente Amsterdam).

 Smaakt naar meer? Check onze andere workshops van THEMATAG D – Geld vinden: ‘Jouw plan klaar voor de aanvraag I, ‘Jouw plan klaar voor de aanvraag II’. 

Programma   
  
18:30-19:00        
Een warm welkom   

Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk.   

19:00-21:30   
Tips & tricks   
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.   

Aan de slag   
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag.   

21:30-22:00   
Napraten 

De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent.   

Voor wie   
Het Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK.   

Kosten   

  • Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019).   
  • € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd.   
  • € 15,00 voor externen.   

Bestel nu je ticket

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het reserveren van een kaartje? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen