Boost Your Business

Masterclasses voor ondernemers met ambitie
Je bent al een paar jaar actief als ondernemer in de culturele en creatieve sector en je wilt je verder ontwikkelen. Hoe zorg je voor groei en professionalisering van je bedrijf of organisatie? De AHK en de Amsterdam Business School (UvA) bundelen hun kennis en expertise om je daarbij te ondersteunen. Theorie en praktijk komen samen in verschillende masterclasses onder de noemer Boost Your Business.

Voor wie
Voor creatieve en cultureel ondernemers: zelfstandigen, kunstenaars, gezelschappen, creatieve professionals en creatieve bureaus.

Wanneer
Bevlogen experts werken aan de ontwikkeling van nieuwe inspirerende masterclasses voor 2020. Meer informatie volgt binnenkort.

Voorgaande editie
In 2019 organiseerden we al drie masterclasses over groei door internationalisering, slimme samenwerkingen en versterking van je marktpositie. Bekijk voor meer informatie het archief.

"Deze masterclasses hebben me een andere manier van kijken op mijn werkpraktijk gegeven. Dit zal ik later, als ik wil uitbreiden of zelfstandiger wil werken, zeker toepassen."
Deelnemer Boost Your Business 2019

De pilots zijn mede mogelijk gemaakt door Innovation Exchange Amsterdam (IXA) en Gemeente Amsterdam.

Delen