zzp-cursus | Module: Boekhouden en Belastingen

De financiële administratie is niet ieders favoriet. Maar met alle informatie die je in deze lessen krijgt, ga je het een stuk makkelijker vinden. Of zelfs leuk, dat kan zomaar. Geen zorg, het betekent niet dat je het straks per se zelf moet doen. Je kunt je kennis ook inzetten om slim over de schouder van je boekhouder mee te kijken. Dus veeg het stof maar van je calculator. We duiken in de cijfers!

Ter voorbereiding van deze les kijk je thuis vooraf de online serie Creatief boekhouden. Deze online serie wordt door dezelfde docent gegeven als de offline lessen.

Les 1 | Boekhouden en belastingen deel 1
1 december 2020 van 19:00-21:30u door Richard van Os
De theorie heb je thuis bestudeerd. Alleen hoe breng je dit nu in praktijk? Richard van Os neemt je mee in het gebruik van een boekhoudprogramma. In deze les laat hij je zien hoe je deze kennis omzet in een administratie voor jouw onderneming!

Les 2 | Boekhouden en belastingen deel 2
8 december 2020 van 19:00-21:30u door Richard van Os
In deze les gaan we door waar we vorige les gestopt zijn. Welke vragen wil jij nog beantwoord hebben voor je zelf aan de slag gaat? Aan het eind van deze twee lessen weet jij precies hoe je je eigen administratie bijhoudt en belastingen doet!

Praktische info

Voertaal
De voertaal van deze module is Nederlands. Deze module wordt ook in het Engels gegeven.

Voor wie
Deze les is voor startende ondernemers van de AHK die geen tot weinig voorkennis in boekhouden en belastingen hebben. Enige vereiste is het bekijken van de online serie.

Kosten 
De kosten voor deze module zijn 15 euro. Let op! Door de huidige COVID-19 maatregelen zijn er een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! De lessen gaan altijd door. Mocht het door een mogelijke aanscherping van de COVID-19 maatregelen niet mogelijk zijn om offline te cursus te volgen, wordt deze via ZOOM online gegeven. 

Wil je graag alle ZZP-cursus modules volgen? Met deze passe-partout kan je de volgende modules volgen: Starten als ondernemer + Boekhouden en belasting + Ondernemen in de praktijk. Na deze ZZP-cursus heb jij alle basis kennis om je eigen onderneming te starten!

Locatie
AHK Culture Club
Marineterrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
gebouw 027 K
1018 JA Amsterdam

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen