De financiële administratie is niet ieders favoriet. Maar met alle informatie die je in deze lessen krijgt, ga je het een stuk makkelijker vinden. Of zelfs leuk, dat kan zomaar. Geen zorg, het betekent niet dat je het straks per se zelf moet doen. Je kunt je kennis ook inzetten om slim over de schouder van je boekhouder mee te kijken. Dus veeg het stof maar van je calculator. We duiken in de cijfers!

Ter voorbereiding van deze les kijk je thuis vooraf de online serie Creatief boekhouden. Deze online serie wordt door dezelfde docent gegeven als de offline lessen.

Voor wie
Deze les is voor startende ondernemers die geen tot weinig voorkennis in boekhouden en belastingen hebben. Enige vereiste is het bekijken van de online serie.

Kosten
De kosten voor deze module zijn 15 euro. De tickets worden vanaf begin september verkocht. (Let op, deze les verkoopt snel uit)

  • Les 1 | 1 december 2020 van 19:00-21:30u door Richard van Os
    De theorie heb je thuis bestudeerd. Alleen hoe breng je dit nu in praktijk? Richard van Os neemt je mee in het gebruik van een boekhoudprogramma. In deze les laat hij je zien hoe je deze kennis omzet in een administratie voor jouw onderneming!
  • Les 2 | 8 december 2020 van 19:00-21:30u door Richard van Os
    In deze les gaan we door waar we vorige les gestopt zijn. Welke vragen wil jij nog beantwoord hebben voor je zelf aan de slag gaat? Aan het eind van deze twee lessen weet jij precies hoe je je eigen administratie bijhoudt en belastingen doet!

Voor wie
Deze module is voor (bijna) startende ondernemers. Voor studenten en alumni van de AHK.

Kosten

De kosten voor deze module zijn 10 euro. De tickets worden vanaf begin september verkocht.
Iedere dinsdag van 19:00 tot 21:30 uur

We zien je graag in de AHK Culture Club op het Marineterrein. Ticketverkoop start vanaf oktober. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Je betaalt slechts € 10 tot € 25 per module (dat is omgerekend € 5 per les).
De voertaal van deze module is Nederlands. Deze module wordt ook in het Engels gegeven.

Locatie
AHK Culture Club
Marineterrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
gebouw 027 K
1018 JA Amsterdam

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen