Summerschool Ondernemerschap

Voor studenten die van plan zijn een bedrijf te beginnen bieden de Rabobank en ACE jaarlijks de Summerschool Ondernemerschap aan. Begin juli werk je in één week tijd jouw ondernemersidee uit tot een compleet ondernemingsplan.

Experts van de Rabobank Amsterdam, het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) én succesvolle ondernemers helpen bij het opzetten of doorontwikkelen van de bedrijven. Naast het uitwerken van een ondernemingsplan volg je workshops over financiën, pitchen, marketing, netwerken, sales en strategie. Je traint je ondernemers- vaardigheden en bouwt aan een professioneel netwerk. Deelname is gratis. Met het pitchen van je plan maak je kans op advies voor jouw onderneming ter waarde van € 1.000.

Voor wie?
Studenten van alle opleidingen aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit en Hogeschool van Amsterdam die minimaal in de eindfase van de bachelor zitten. Je kunt alleen of als duo deelnemen. Uit de aanmeldingen worden 25 studenten geselecteerd.

Lees de ervaringen van AHK-studenten
Job Rietvelt over de Summerschool Ondernemerschap 2015
Mireille Reuling over de Summerschool Ondernemerschap 2013

Meer informatie
summerschoolondernemerschap.nl
Facebook-pagina Summerschool Ondernemerschap

Delen