ZZP-cursus 2019-2020

Het is zover. Je bent kunstenaar en je gaat voor jezelf beginnen. Hoe doe je dat eigenlijk? Hoe start je je eigen bedrijf? Welke ondernemingsvorm kies je? Hoe werkt het allemaal in de praktijk? Wat moet je weten over boekhouding en belastingen? In 'de ZZP-cursus’ krijg je alle antwoorden.

Starters in de creatieve sector!
De zzp-cursus is speciaal voor studenten en alumni van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Voor al degenen die als zelfstandige gaan starten of onlangs van start zijn gegaan. 

De basis van ondernemen in 4 modules, 15 lessen
Er zijn vier modules. Iedere module omvat drie of vier lessen van 2 ½ uur. De lessen vinden plaats in de periode oktober 2019 t/m maart 2020. Volg je ze allemaal? Aan het eind van de reeks weet jij je onderneming een solide basis te geven. De modules worden zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden. Wil je de Engelstalige modules volgen? Klik dan hier.

Op maandagen van 19:00 tot 21:30 uur
We zien je graag in de Academie voor Theater en Dans, Jodenbreestraat 3, Amsterdam. Schrijf je nu in. Voor de prijs hoef je het niet te laten. De kosten voor een module variëren tussen de €15 en €20 (dat is omgerekend €5 per les).

Powered by

Delen