02-12 | Leer de basics van belastingen

Wat ga je deze avond leren?    
Zie je op tegen de blauwe enveloppen? Dat hoeft niet meer! Na één avond weet je hoe het zit met de belastingen. Zo bepaalt je ondernemingsvorm met welke belastingen je te maken krijgt. Stroop de mouwen maar op, we gaan aan de slag. In deze training ontdek je welke aangiften je moet doen, hoe je ze moet indienen en welke kosten aftrekbaar zijn.  

Over Ilona Veldhuis en Melvin van Jaarsveld    
Ilona Veldhuis (zij/haar) en Melvin van Jaarsveld (hij/hem) zijn de trainers van de avond. Melvin is partner en register belastingadviseur (RB) en Ilona belastingadviseur bij NAHV Belastingadviseurs. Ze houden allebei van cijfers en fiscaal recht en ze delen de passie om startende ondernemers te laten begrijpen hoe het met belastingen zit. Te laten zien dat belastingen helemaal niet zo eng zijn.

 

Meld je aan voor deze workshop

Maandag 02-12 | AHK Starterscafé

Gratis workshop

Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). Ben je AHK-alumni en vóór 2021 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! De ticketprijs is dan €12,50. 

Als je je kaartje bestelt, kom je terecht in de rode omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je (gratis) kaartje bestellen.

Programma

17:30-18:00:  Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
18:00-20:30:  Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
20:30-21:00:  De bar is open | Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je.

Locatie

AHK Culture Club 

Op het Marineterrein
Kattenburgerstraat 5
Amsterdam

Delen