07-10 | Trek aandacht met je motivatiebrief

Wat ga je deze avond leren?      
Daar is ie dan, de baan die je graag wilt hebben. Hoe overtuig je de lezer nu dat jij dé persoon bent voor de klus? Hoe maak je je toekomstige werkgever enthousiast, hoe wakker je het vonkje aan? Juist: met je motivatiebrief. Ontdek de do’s en don’ts, en wat succesvolle ingrediënten zijn.     

Over Sylvie Mellenbergh
Sylvie Mellenbergh, zij/haar, is de expert van de avond. Zij is taal- en communicatiespecialist. Ze helpt je antwoorden te vinden op vragen als: Hoe bouw je een goede tekst op? Wanneer is een argument overtuigend? Sylvie werkt al jaren voor de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten als communicatietrainer en schrijfcoach en weet welke vragen bij jou leven. 

 

Meld je aan voor deze workshop

Maandag 30-10 | AHK Starterscafé

Gratis workshop

Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). Ben je AHK-alumni en vóór 2021 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! De ticketprijs is dan €12,50. 

Als je je kaartje bestelt, kom je terecht in de rode omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je (gratis) kaartje bestellen.

Programma

17:30-18:00:  Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
18:00-20:30:  Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
20:30-21:00:  De bar is open | Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Locatie

AHK Culture Club

Op het Marineterrein
Kattenburgerstraat 5
Amsterdam

Delen