09-12 | Maak jouw administratie simpel en makkelijk

Wat ga je deze avond leren?
Leren administreren? Dit is je kans. Het is echt makkelijker dan je denkt. De truc is om stap voor stap je bonnen en facturen te verwerken in een overzicht. Okay, waar begin je dan? Hoe pak je het aan? Wat zijn tips en wat zijn valkuilen? In de training van vanavond leg je het fundament voor jouw administratie. Als die op orde is, kun jij je vleugels uitslaan als ondernemer.    

Over Carla Custers en Melvin van Jaarsveld    
Carla Custers (zij/haar) en Melvin van Jaarsveld (hij/hem) zijn de trainers van de avond. Melvin is partner en register belastingadviseur (RB) en Carla belastingadviseur bij NAHV Belastingadviseurs. Melvin en Carla houden allebei van cijfers en delen de passie om startende culturele ondernemers te laten zien dat een administratie geen enkele moeite hoeft te kosten.

 

Meld je aan voor deze workshop

Maandag 09-12 | AHK Starterscafé

Gratis workshop

Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). Ben je AHK-alumni en vóór 2021 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! De ticketprijs is dan €12,50. 

Als je je kaartje bestelt, kom je terecht in de rode omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je (gratis) kaartje bestellen.

Programma

17:30-18:00:  Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
18:00-20:30:  Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
20:30-21:00:  De bar is open | Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je.

Locatie

AHK Culture Club 

Op het Marineterrein
Kattenburgerstraat 5
Amsterdam

Delen