11-11 | Kies je manier van uitbetaling

Wat ga je deze avond leren?
Hoe laat jij je uitbetalen? Ga je in loondienst? Word je zzp’er? Regel je het via een payroll-bedrijf? Ontdek de voor- en nadelen van deze opties. Zo krijg je een beeld van wat het beste bij jou past. Voor iedere variant krijg je een helder stappenplan. Dat helpt je om het goed voor jezelf te regelen. Handig toch?     

Over Karlijn Hemmer   
Karlijn Hemmer (zij/haar) is zakelijk cultureel ondernemer. Ze studeerde in 2017 af als Creatief Producent aan de AHK en sindsdien werkt ze op allerlei plekken in het culturele veld. Haar werk focust zich op de zakelijke en ondernemende kant van de sector, gemotiveerd door de vraag ‘hoe gaan we duurzaam om met (menselijk) kapitaal?’. Karlijn is momenteel Hoofd Bedrijfsvoering bij Theater aan de Rijn, onderdeel van De Nieuwe Oost.

 

Meld je aan voor deze workshop

Maandag 11-11 | AHK Starterscafé

Gratis workshop

Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). Ben je AHK-alumni en vóór 2021 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! De ticketprijs is dan €12,50. 

Als je je kaartje bestelt, kom je terecht in de rode omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je (gratis) kaartje bestellen.

Programma

17:30-18:00:  Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
18:00-20:30:  Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
20:30-21:00:  De bar is open | Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je 

Locatie

AHK Culture Club 

Op het Marineterrein
Kattenburgerstraat 5
Amsterdam

Delen