16-09 | Profileer jezelf online

Wat ga je deze avond leren?
Wat vind jij als je jezelf googelt - of je project? Ben je tevreden met wat je ziet? Is dit wat je wilt uitstralen? Of kan het beter? Vanavond ontdek je hoe jij kanalen als Google, Instagram en LinkedIn kunt inzetten om jouw verhaal te vertellen. Hoe jij online op kunt vallen bij jouw doelgroep en je opdrachtgevers.

Over Melanie Esther 
Melanie Esther (zij/haar) is de expert van de avond. Zij is Artist Branding en Social Media Coach. Ze coacht artiesten in het vinden en vertellen van hun unieke verhaal om zo tot een sterke Branding en Social Media strategie te komen. Vanuit dat verhaal werkt ze met de artiest aan onder meer releaseplannen, (online)ticketpromotie en het vergroten van de following. 'Vind en Vertel' heet de methode die zij ontwikkelde. Melanie Esther werkt o.a. met Blanks en Typhoon en heeft eerder haar kennis gedeeld bij ESNS, Popronde, ADE BEATS en No Man's Land.

 

Meld je aan voor deze workshop

maandag 16-09 | AHK Starterscafé

Gratis workshop

Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). Ben je AHK-alumni en vóór 2021 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! De ticketprijs is dan €12,50. 

*Als je je kaartje bestelt, kom je terecht in de rode omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je (gratis) kaartje bestellen.

Programma

17:30-18:00:  Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
18:00-20:30:  Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
20:30-21:00:  De bar is open | Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Locatie

AHK Culture Club

Marineterrein
Kattenburgerstraat 5
Amsterdam

Delen