18-11 | Bepaal een eerlijk tarief

Wat ga je deze avond leren?
Wat is je werk waard? Lastig om dat te bepalen? Geen zorg, vanavond leer je hoe je een eerlijk uurtarief kunt berekenen. Ook ontdek je hoe je slimmer kunt onderhandelen over dat tarief. Je doorziet namelijk welke onderdelen meewegen in je tariefbepaling. Je weet waar je moet zijn voor goede referentietarieven en waar fair pay in de praktijk wel en juist niet over gaat.

Over Bilal Bachir
Bilal Bachir (hij/hem) is een gepassioneerde allround performer. Dans is zijn eerste liefde. Het bracht hem van breakdance naar andere urban dansstijlen en - door zijn dansopleiding aan ArtEZ - naar klassiek, modern en eigentijds. Bilal werkte nauw samen met bekende choreografen en dansgezelschappen. Hij toerde ook als luchtacrobaat door de wereld, en met het Nationaal Theater door Nederland. Sinds 2018 zet Bilal zich in voor de rechten van performers als onderdeel van de Kunstenbond.

 

Meld je aan voor deze workshop

Maandag 18-11 | AHK Starterscafé

Gratis workshop

Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). Ben je AHK-alumni en vóór 2021 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! De ticketprijs is dan €12,50. 

Als je je kaartje bestelt, kom je terecht in de rode omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je (gratis) kaartje bestellen.

Programma

17:30-18:00:  Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
18:00-20:30:  Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
20:30-21:00:  De bar is open | Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je. 

Locatie

AHK Culture Club 

Op het Marineterrein
Kattenburgerstraat 5
Amsterdam

Delen