21-10 | Maak een sterk cv of portfolio

Wat ga je deze avond leren? 
In één oogopslag duidelijk welke kwaliteiten je hebt? Ontdek hoe je een ideaal cv samenstelt, of een sterk portfolio. Wat je wel vertelt en wat niet. Welke invloed vormgeving heeft. Hoe je het aanpast per functie of klus. In deze sessie leg je de basis voor een cv of portfolio, waarmee jij werk- of opdrachtgevers kunt overtuigen van jouw kwaliteiten.     

Over Anita Smit en Jacques Vereecken 
Anita Smit (zij/haar) en Jacques Vereecken (hij/hem) zijn de experts van de avond. Anita was van 1991 tot eind 2023 verbonden aan de Nederlandse Filmacademie. Zij coördineerde de vakklas Cinematografie, zette de afstudeerrichting Production design op, introduceerde het commercial-onderwijs, was studieleider Productie en begeleidde als hoofd producties vele studentenfilms. Jacques is ondernemer in de meest brede zin in de filmindustrie. Hij is maker, regisseur, producent én coach van nieuw talent. 'Stop je hart erin en maak het onmogelijke mogelijk' is zijn leefregel. Anita en Jacques hebben beiden een veelvoud aan motivaties en portfolio's mogen beoordelen. Ze delen hun kennis graag met jou.

 

Meld je aan voor deze workshop

Maandag 21-10 | AHK Starterscafé

Gratis workshop

Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). Ben je AHK-alumni en vóór 2021 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! De ticketprijs is dan €12,50. 

Als je je kaartje bestelt, kom je terecht in de rode omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je (gratis) kaartje bestellen.

Programma

17:30-18:00:  Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
18:00-20:30:  Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
20:30-21:00:  De bar is open | Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Locatie

AHK Culture Club 

Op het Marineterrein
Kattenburgerstraat 5
Amsterdam

Delen