23-09 | Vind werk dat bij je past

Wat ga je deze avond leren?   
Hoe vind je je droombaan? Het werk dat echt bij je past? Vanavond gaan we dromen over de toekomst en zetten we de eerste concrete stappen. Je duikt in jouw kernwaarden en welk werk je het liefst wil doen. Je onderzoekt welke kansen en struikelblokken er op je pad liggen. Aan het eind van de avond ga je naar huis met een helder idee van jouw waarden én een klinkklaar actieplan om het werk van je dromen te vinden.

Over Corine Overvest
Corine Overvest, zij/haar, is de expert van de avond. Ze is als senior coach verbonden aan Coaching in Cultuur, een organisatie die professionals in de creatieve industrie en cultuursector steunt in hun artistieke en persoonlijke ontwikkeling. Ze kent de sector door en door. Zo was Corine onder meer creatief producent in de (podium)kunsten o.a. voor Teylers Museum, hoofd van Orkater en zakelijk leider van muziektheatergezelschap Via Berlin.

 

Meld je aan voor deze workshop

Maandag 23-09 | AHK Starterscafé

Gratis workshop

*Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). Ben je AHK-alumni en vóór 2021 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! De ticketprijs is dan €12,50. 

Als je je kaartje bestelt, kom je terecht in de rode omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je (gratis) kaartje bestellen.

Programma

17:30-18:00:  Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
18:00-20:30:  Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
20:30-21:00:  De bar is open | Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent.

Locatie

AHK Culture Club 

Op het Marineterrein
Kattenburgerstraat 5
Amsterdam

Delen