25-11 | Leg je afspraken goed vast en voorkom risico’s

Wat ga je deze avond leren?
Nieuwe opdracht? Leuk! Zorg goed voor jezelf: zet afspraken op papier en dek risico’s af. Vanavond ontdek je hoe. Wat je precies vastlegt in een contract en hoe je algemene voorwaarden opstelt. Hoe je jezelf kunt beschermen tegen risico’s als opdrachten die worden uitgesteld, opdrachtgevers die niet betalen, plotselinge ziekte en investeringen die zich niet terugverdienen. Zo is het nog leuker om aan de slag te gaan.

Over Jet Hootsmans
Jet Hootsmans, zij/haar, is advocaat bij de Kunstenbond. Heb je een arbeidsconflict, een vraag over je contract of gaat iemand er met je ontwerp vandoor? Jet Hootsmans weet raad, als advocaat of als mediator. Ze heeft veel ervaring in de culturele en creatieve sector en met makers die in opdracht werken. Haar specialiteit is het overeenkomstenrecht en het intellectuele eigendomsrecht. Verder is Jet bestuurslid bij Pictoright, de auteursrechtenorganisatie voor beeldmakers in Nederland.

 

Meld je aan voor deze workshop

Maandag 25-11 | AHK Starterscafé

Gratis workshop

Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). Ben je AHK-alumni en vóór 2021 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! De ticketprijs is dan €12,50. 

Als je je kaartje bestelt, kom je terecht in de rode omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je (gratis) kaartje bestellen.

Programma

17:30-18:00:  Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
18:00-20:30:  Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
20:30-21:00:  De bar is open | Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je.

Locatie

AHK Culture Club 

Op het Marineterrein
Kattenburgerstraat 5
Amsterdam

Delen