30-09 | Breng je kansen op werk in kaart

Wat ga je deze avond leren?   
Het is een uitdaging om een plek te veroveren in het werkveld. Hoe doe je dat eigenlijk? Je moet weten wie bepalend zijn in de culturele sector en wie de sleutelfiguren zijn in jouw vakgebied. Hoe je de juiste mensen leert kennen en welke stappen je kunt zetten. Vanavond ontdek je hoe jij kansen voor jezelf kunt creëren, zodat je je geld kunt verdienen met dat wat je het liefst doet.

Over Simone van Bennekom   
Simone van Bennekom, zij/haar, is de voormalig projectleider van het project ‘ondernemen’ van AHK. Ze is afgestudeerd aan de Academie van Theater en Dans (toneelschool), heeft een eigen theatergezelschap gehad en is afgestudeerd econoom aan de Erasmus Universiteit. Simone is ondernemer en werkt ook bij het Ministerie van Economische Zaken, waar zij zich richt op internationale innovatie en marktverruiming van de Creatieve Industrie. Ze doet onderzoek en publiceert over internationalisering als groeistrategie i.s.m. de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

Meld je aan voor deze workshop

Maandag 30-09 | AHK Starterscafé

Gratis workshop

Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2021). Ben je AHK-alumni en vóór 2021 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! De ticketprijs is dan €12,50. 

Als je je kaartje bestelt, kom je terecht in de rode omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je (gratis) kaartje bestellen.

Programma

17:30-18:00:  Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
18:00-20:30:  Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
20:30-21:00:  De bar is open | Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Locatie

AHK Culture Club 

Op het Marineterrein
Kattenburgerstraat 5
Amsterdam

Delen