Naar inhoud
 

Ja, ik meld me aan!

AHK Starterscafé

4 maart | Fondsen voor jouw project

Wat ga je deze avond leren?
Het idee is er, nu de centen nog. Hoe pak je dat aan? Vanavond ontdek je met welke bril een financier naar jouw project kijkt. Hoe je in Nederland het juiste fonds bij jouw project vindt en hoe je dat fonds het beste kunt benaderen. Zo weet jij de weg te vinden naar financiers voor jouw project. Fijn, weer een stap dichter bij je doel.

Over Janneke Defesche
Janneke Defesche is zakelijk directeur van Festival Cement en voorzitter van De Metselarij, een leernetwerk voor jonge professionals in de kunst. Ze studeerde in 2016 af aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam, productie podiumkunsten, en in 2002 als kunstfilosoof aan de Universiteit van Tilburg. Janneke werkte als zelfstandig producent en publiekswerker voor gezelschappen en makers en later als producent van het Makershuis in Tilburg. Daar ondersteunde ze beginnende makers: productioneel, zakelijk en inhoudelijk. Ook verzorgde ze lessen ondernemerschap op de kunstvakopleidingen.

"Laat je niet leiden door subsidie-eisen, maar zet ze naar je eigen hand."
Janneke Defesche

Het programma

Deze workshop wordt gegeven in het Engels!

18:30-19:00     Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30     Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
21:30-22:00     Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

  • Deze workshop is gratis voor AHK-studenten en -alumni* (afgestudeerd na 2020)

*Ben je AHK-alumnus en vóór 2020 afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen (kosten €12,50). (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Delen
 

Ja, ik meld me aan!

AHK Starterscafé