Naar inhoud
 

Ja, ik meld me aan!

AHK Starterscafé

Wat ga je deze avond leren?
Freelancen klinkt leuk he? Maar wat zijn nou de eigenlijk de mitsen en maren van freelancen in Nederland? Hoe kun je jezelf beschermen tegen risico’s? Vanavond duiken we in voorbeelden van lastige situaties. Denk aan opdrachten die worden uitgesteld, opdrachtgevers die niet betalen, plotselinge ziekte, investeringen die zich niet terugverdienen. Na vanavond weet jij hoe je daarmee om kunt gaan.

Over Bilal Bachir
Bilal Bachir is een gepassioneerde allround performer. Dans is zijn eerste liefde. Het bracht hem van breakdance naar andere urban dansstijlen en - door zijn dansopleiding aan ArtEZ  - naar klassiek, modern en eigentijds. Bilal werkte nauw samen met bekende choreografen en dansgezelschappen. Hij toerde ook als luchtacrobaat door de wereld, en met het Nationaal Theater door Nederland. Sinds 2018 zet Bilal zich in voor de rechten van performers als bestuurslid van de vakgroep Theater & Dans van de Kunstenbond.

Het programma

18:30-19:00     Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30     Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
21:30-22:00     Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

  • Deze workshop is gratis voor AHK-studenten en -alumni* (afgestudeerd na 2020)

*Ben je AHK-alumnus en vóór 2020 afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen (kosten €12,50). (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Delen
 

Ja, ik meld me aan!

AHK Starterscafé