Naar inhoud
 

Ja, ik meld me aan!

AHK Starterscafé

8 april | Fondsen voor jouw project

Wat ga je deze avond leren?
Fondsen werven? Hoe doe je dat? Ontdek met welke bril een financier naar jouw project kijkt. Wat hij vindt van educatieve en participatieprojecten. Je hoort meer over alternatieve inkomstenbronnen, zoals crowdfunding, sponsoring en partnerdeals. Met alle tips & tricks weet jij straks de weg te vinden naar financiers voor jouw project. Oh ja, neem je smartphone mee, die gaan we gebruiken.

Over Damani Leidsman
Damani Leidsman is podiumkunstenaar, creatief producent en adviseur kunst en cultuur. Iedereen verdient een duurzame manier van werken, is zijn motto. Hij duikt de diepte met je in en geeft je inzicht in een artistieke én zakelijke manier van werken. Damani is medeoprichter en bestuurslid van CLOUD/Danslab, een platform voor dans- en bewegingsonderzoek. Hij werkte als adviseur voor het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst), CultuurSchakel en CAWA, de commissie voor kunstbroedplaatsen van de gemeente Amsterdam.

Het programma

Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands.

18:30-19:00     Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30     Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
21:30-22:00     Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

  • Deze workshop is gratis voor AHK-studenten en -alumni* (afgestudeerd na 2020)

*Ben je AHK-alumnus en vóór 2020 afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen (kosten €12,50). (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Delen
 

Ja, ik meld me aan!

AHK Starterscafé