Naar inhoud
 

ja, ik meld me aan!

AHK Starterscafé

11 maart | Zet je projectplan in de steigers

Wat ga je deze avond leren?
Hoe zet je je ideeën helder op papier? Hoe schrijf je een projectplan dat aansluit bij wie jij bent, bij jouw artistieke visie? En dat ook nog eens aansluit bij Nederlandse fondsen en geldschieters? Sla je notitieblok maar vast open. Vanavond verdiepen we ons in jouw artistieke identiteit, duiken we in de theorie en gaan we aan de slag met schrijfoefeningen. Van eerste idee tot volwaardig projectplan, daar draai jij je hand straks niet meer voor om.

Over Damani Leidsman
Damani Leidsman is podiumkunstenaar, creatief producent en adviseur kunst en cultuur. Iedereen verdient een duurzame manier van werken, is zijn motto. Hij duikt de diepte met je in en geeft je inzicht in een artistieke én zakelijke manier van werken. Damani is medeoprichter en bestuurslid van CLOUD/Danslab, een platform voor dans- en bewegingsonderzoek. Hij werkte als adviseur voor het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst), CultuurSchakel en CAWA, de commissie voor kunstbroedplaatsen van de gemeente Amsterdam.

Het programma

Deze workshop wordt gegeven in het Engels!

18:30-19:00     Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30     Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
21:30-22:00     Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

  • Deze workshop is gratis voor AHK-studenten en -alumni* (afgestudeerd na 2020)

*Ben je AHK-alumnus en vóór 2020 afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen (kosten €12,50). (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Delen
 

ja, ik meld me aan!

AHK Starterscafé