Naar inhoud
 

Ja, ik meld me aan!

AHK Starterscafé

12 februari | Bepaal een eerlijk tarief

Wat ga je deze avond leren?
Hoe laat jij je uitbetalen? En hoeveel? Vanavond kom je te weten welke mogelijkheden er zijn en wat de voor-en nadelen daarvan zijn. Je leert wat je kunt vragen voor je werk. Hoe je een eerlijk uurtarief kunt berekenen. Ook ontdek je hoe je slimmer kunt onderhandelen over dat tarief. Je doorziet namelijk wat meeweegt in je tariefbepaling. Je weet waar je moet zijn voor goede referentietarieven en waar fair pay in de praktijk wel en juist niet over gaat. Zo ga je nooit meer voor te weinig aan de slag.

Over Martijn Arnoldus
Martijn Arnoldus is oprichter van Social Finance Matters, dat zich onder andere inzet voor fair pay in de creatieve en culturele sectoren. Al meer dan twintig jaar is hij actief in, met en voor de culturele sector. Zo werkt Martijn ook voor Platform ACCT dat oplossingen ontwerpt voor eerlijke beloning in de culturele en creatieve sectoren, en voor CLICKNL, het kennis- en innovatienetwerk van de creatieve industrie dat sturing geeft aan het Nederlandse innovatiebeleid.

"Over een goed tarief onderhandelen is ook een kunst. Het mag best wel even schuren"
Martijn Arnoldus

Het programma

Deze workshop wordt gegeven in het Engels!

18:30-19:00     Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30     Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
21:30-22:00     Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

  • Deze workshop is gratis voor AHK-studenten en -alumni* (afgestudeerd na 2020)

*Ben je AHK-alumnus en vóór 2020 afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen (kosten €12,50). (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Delen
 

Ja, ik meld me aan!

AHK Starterscafé