Naar inhoud
 

Ja, ik meld me aan!

AHK Starterscafé

22 april | Vertaal je idee naar een concept

Wat ga je deze avond leren?
Een idee zingt door je hoofd. Hoe vertaal je dat naar papier? Hoe maak je het concreet? Dat begint met de vraag: voor wie maak je het en waarom? Vanavond leer je je ideeën planmatig te verwoorden. Om je concept aan het papier toe te vertrouwen. Het resultaat? Een concreet verhaal dat het fundament is voor jouw projectplan. Een verhaal dat resoneert bij diegenen met wie je samen wilt werken.

Over Wendy van Os
Wendy van Os is conceptmaker en eventregisseur. Ze studeerde in 2017 af aan de Academie voor Theater en Dans, productie. Ze ontwikkelde concepten voor o.m. het Nederlands Theaterfestival, Stichting Nationale Herdenking 15 augustus 1945, de Kunstenbond en The School of Life. In 2018 ontving Wendy het Anne Faber Stipendium, een beurs voor talentvolle zakelijk leiders en creatief producenten in de theatersector. Een leuk weetje: Wendy staat aan de basis van het concept AHK Starterscafé, en was voorheen de programmacoördinator. Dankjewel, Wendy.

"Een goed concept zie of hoor je niet alleen, maar ruik je, voel je en proef je. Een goede conceptmaker regisseert de totaalervaring en laat niets aan toeval over."
Wendy van Os

Het programma

Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands.

18:30-19:00     Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30     Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
21:30-22:00     Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

  • Deze workshop is gratis voor AHK-studenten en -alumni* (afgestudeerd na 2020)

*Ben je AHK-alumni en voor 2020 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen (kosten €12,50). (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Delen
 

Ja, ik meld me aan!

AHK Starterscafé