Bepaal een eerlijk tarief 

Wat ga je deze avond leren?  
Wat is je werk waard? Lastig om dat te bepalen? Geen zorg, vanavond leer je hoe je een eerlijk uurtarief kunt berekenen. Ook ontdek je hoe je slimmer kunt onderhandelen over dat tarief. Je doorziet namelijk welke onderdelen meewegen in je tariefbepaling. Je weet waar je moet zijn voor goede referentietarieven en waar fair pay in de praktijk wel en juist niet over gaat.

Over Martijn Arnoldus
Martijn Arnoldus is oprichter van Social Finance Matters, dat zich onder andere inzet voor fair pay in de creatieve en culturele sectoren. Al meer dan twintig jaar is hij actief in, met en voor de culturele sector. Zo werkt Martijn ook voor Platform ACCT dat oplossingen ontwerpt voor eerlijke beloning in de culturele en creatieve sectoren, en voor CLICKNL, het kennis- en innovatienetwerk van de creatieve industrie dat sturing geeft aan het Nederlandse innovatiebeleid.

Martijn: "Onderbetaling in de culturele en creatieve sectoren is nog steeds schering en inslag. Dat hoeft niet zo te zijn, maar we houden met zijn allen wel een situatie in stand die niet wenselijk is. Heb je helemaal niets met centen, maar wil je gewoon je passie uitleven? Of ziet je zakelijk instinct volop kansen om aan je creativiteit te verdienen? In beide gevallen gaat deze workshop je helpen om slimmer te onderhandelen over je tarieven." 

Delen