Naar inhoud
 

Meld je hier aan!

AHK Starterscafé

4 december 2023 | De basics van belastingen

Wat ga je deze avond leren?
Zie je op tegen de blauwe enveloppen? Niet nodig hoor. Na één avond weet je hoe het zit met de belastingen. Zo bepaalt je ondernemingsvorm met welke belastingen je te maken krijgt. Stroop de mouwen maar op, we gaan aan de slag. In deze training ontdek je welke aangiften je moet doen, hoe je ze moet indienen en welke kosten aftrekbaar zijn. Ondernemer zijn: dat kan jij ook.

Over Ilona Veldhuis en Melvin van Jaarsveld 
Ilona Veldhuis en Melvin van Jaarsveld zijn de trainers van de avond. Melvin is partner en register belastingadviseur (RB) en Ilona belastingadviseur bij NAHV Belastingadviseurs. Ze houden allebei van cijfers en fiscaal recht en ze delen de passie om startende ondernemers te laten begrijpen hoe het met belastingen zit. Te laten zien dat belastingen helemaal niet zo eng zijn.

Ilona: "Het is mijn missie om belastingen en boekhouding uit te leggen waardoor iedereen het begint te snappen. Belastingen en boekhouding zijn niet eng! Met de juiste hulp en uitleg zijn deze twee B's heel goed te doen en te begrijpen." 

 Melvin: "Het voeren van een administratie is geen rocket science! Als jij je dat realiseert heb ik mijn doel bereikt. En dan hoop ik dat jij je comfortabel gaat voelen met het runnen van je eigen bedrijf. Dat je administraties en aangiften niet als een hindernis ziet, maar als iets dat erbij hoort. Dit hoeft geen enkele moeite te kosten als je je aan het spel weet te houden. Tja... een beetje discipline hoort daar wel bij."

Wil je meer leren over hoe creatief je kunt zijn met de boekhouding? Bekijk hier onze serie Creatief Boekhouden

Het programma

18:30-19:00     Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30     Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
21:30-22:00     Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

  • Deze workshop is gratis(*) voor studenten en net-afgestudeerden (na 2020). 

*Ben je AHK-alumni en voor 2020 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen (kosten €12,50). (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Delen
 

Meld je hier aan!

AHK Starterscafé