29 januari | De basics van Nederlandse belastingen

Wat ga je deze avond leren?
Kijk jij ernaar uit om je eerste facturen in Nederland te versturen? Dan is het ook belangrijk om te weten hoe het zit met de Nederlandse belastingen, welke regels er gelden voor buitenlandse ondernemers. Geen zorg, dat is makkelijker dan je denkt. Stroop de mouwen maar op, we gaan aan de slag. In deze training ontdek je welke aangiften je moet doen, hoe je ze moet indienen en welke kosten aftrekbaar zijn. Ondernemen in Nederland: dat kan jij ook.
(deze workshop was op maandag 29 januari 2024)

Over Melvin van Jaarsveld
Melvin van Jaarsveld is partner en register belastingadviseur (RB) bij NAHV Belastingadviseurs. Hij houdt van cijfers en fiscaal recht. Zijn passie is om startende ondernemers te laten begrijpen hoe het met belastingen zit. Te laten zien dat belastingen helemaal niet zo eng zijn. ‘Je kunt er juist voordeel mee halen’, belooft Melvin.

"Bang voor blauwe enveloppen? Nergens voor nodig! Met je bonnetjes bewaren is het halve werk al gedaan en is de rest kinderspel."
Melvin van Jaarsveld

Het programma

Deze workshop wordt gegeven in het Engels!

18:30-19:00     Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30     Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
21:30-22:00     Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

  • Deze workshop is gratis voor AHK-studenten en -alumni* (afgestudeerd na 2020). 

*Ben je AHK-alumnus en vóór 2020 afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen (kosten €12,50). (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Delen