AHK Starterscafé | Doorzie de markt

Wat ga je deze avond leren?
Als je een plekje wilt veroveren op de markt, moet je de markt kennen. Je moet weten wie spelers zijn in de culturele sector en hoe de keten werkt. Wie sleutelfiguren zijn in jouw vakgebied en hoe je de juiste mensen leert kennen. Vanavond leer je met een economische bril naar de creatieve en culturele sector te kijken. Je ontdekt jij hoe jij de markt slim naar jouw hand kunt zetten. Met hulp van het Business Model Canvas breng je jouw netwerk en kansen in kaart.   

Over Simone van Bennekom
Simone van Bennekom is projectleider van het project ‘ondernemen’ van AHK. Ze is afgestudeerd aan de Academie van Theater en Dans (toneelschool), heeft een eigen theatergezelschap gehad en is afgestudeerd econoom aan de Erasmus Universiteit. Simone is ondernemer en werkt ook bij het Ministerie van Economische Zaken, waar zij zich richt op internationale innovatie en marktverruiming van de Creatieve Industrie. Ze doet onderzoek en publiceert over internationalisering als groeistrategie i.s.m. de Erasmus Universiteit Rotterdam.

  • Deze workshop is gratis(*) voor studenten en net-afgestudeerden (na 2020). 

*Ben je AHK-alumni en voor 2020 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen. (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Het programma 
18:30-19:00 Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30 Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.  
21:30-22:00 Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor meer informatie kijk op; www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/.

Delen