Loondienst, payroll of factuur?

Wat ga je deze avond leren?
Hoe laat jij je uitbetalen? Ga je in loondienst? Word je zzp’er? Regel je het via een payroll-bedrijf? Ontdek de voor- en nadelen van deze opties. Zo krijg je een beeld van wat het beste bij jou past. Voor iedere variant krijg je een helder stappenplan. Dat helpt je om het goed voor jezelf te regelen. Handig toch?   

Over Karlijn Hemmer
Karlijn Hemmer is zakelijk cultureel ondernemer. Ze studeerde in 2017 af als Creatief Producent aan de AHK en sindsdien werkt ze op allerlei plekken in het culturele veld. Haar werkt focust zich op de zakelijke en ondernemende kant van de sector, gemotiveerd door de vraag ‘hoe gaan we duurzaam om met (menselijk) kapitaal?’ Als zakelijk leider, producent, fondsenwerver en adviseur werkt ze voor culturele organisaties, overheden en zelfstandige makers.

Karlijn: "Ik ben in mijn werk op zoek naar hoe je als professional in de culturele sector zo duurzaam mogelijk jouw werkpraktijk kunt inrichten. Dit gaat in mijn geval vooral over de werkcondities en hoe je jouw energie verdeelt tussen zaken die je leuk vindt om te doen en die energie kosten. Ook een keuze in hoe je uitbetaald wordt heeft hier invloed op. Wat geeft jou energie, wat kost stress? Ga je goed op een hybride werkpraktijk? Wil je zo veel mogelijk zekerheid of houd je van risico?" 

Delen