Profileer jezelf online 

Wat ga je deze avond leren? 
Wat vind jij als je jezelf googelt - of je project? Ben je tevreden met wat je ziet? Is dit wat je wilt uitstralen? Of kan het beter? Vanavond ontdek je hoe jij kanalen als Google, Instagram en LinkedIn in kunt zetten om jouw verhaal te vertellen. Hoe jij online op kunt vallen bij jouw doelgroep en je opdrachtgevers.   

Over Melanie Esther
Melanie Esther is de expert van de avond. Zij is artist branding- en social media-coach. Ze coacht artiesten in het vinden en vertellen van hun unieke verhaal om zo tot een sterke branding en social media strategie te komen. Vanuit dat verhaal werkt ze met de artiest aan onder meer releaseplannen, (online)ticketpromotie en het vergroten van de following. 'Vind en Vertel' heet de methode die zij ontwikkelde. Melanie Esther werkt o.a. met Blanks en Typhoon en heeft eerder haar kennis gedeeld bij ESNS, Popronde, ADE BEATS en No Man's Land.

In deze workshop ontdek je hoe jij kanalen als Google, Instagram en LinkedIn kunt inzetten om jouw verhaal te vertellen en hoe jij online de aandacht van jouw doelgroep en je opdrachtgevers kunt vangen.

Het programma

Delen