27 november 2023 | Risico's voor de zzp'er

Wat ga je deze avond leren?
Als zelfstandige aan de slag? Welke risico’s zijn er dan? Hoe kun je jezelf beschermen tegen die risico’s? Vanavond duiken we in allerlei voorbeelden. Denk aan opdrachten die worden uitgesteld, opdrachtgevers die niet betalen, plotselinge ziekte, investeringen die zich niet terugverdienen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. 

Over Nico Beltman 
Nico Beltman is de expert van de avond. Hij is advocaat in Amsterdam. Zijn carrière begon hij bij de Kunstenbond. Sindsdien heeft hij veel voor beeldende kunstenaars en artiesten gewerkt. Behalve advocaat is hij trainer bij de beroepsopleiding van de orde van advocaten. Met wat basiskennis weet ook een kunstenaar wanneer dingen fout dreigen te gaan, stelt Nico: voorkomen is beter dan genezen. 

Het programma

18:30-19:00     Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30     Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
21:30-22:00     Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

  • Deze workshop is gratis(*) voor studenten en net-afgestudeerden (na 2020). 

*Ben je AHK-alumni en voor 2020 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen (kosten €12,50). (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Delen